De ce sa alegi Blitzstudio sau Stefan Chelmu fotograf de nunta?!

Zece motive

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

1. Pentru mine un client foarte multumit este prioritatea numarul 1. Asa ca imi dau tot interesul ca ziua nuntii tale sa fie o experienta placuta iar cand vei spune Stefan Chelmu  sau Blitzstudio sa o spui cu bucurie.

2. Te asigur ca sintagma “Pretuim Amintirile” nu este aleasa intamplator. Pentru ca sunt pasionat 300% de fotografia de nunta, iubesc si pun suflet 200% in ceea ce fac, iar acest lucru ma defineste ca si om.

3. Comunicarea este printre cele mai importante aspecte pe care pun un pret foarte mare in fotografia de nunta. Drept urmare consider ca nunta este 50% comunicare si 50% implicare de ambele parti.

4. Am investit constant, in educatie, in aparatura iar acest lucru imi ofera confortul de a fi relaxat in ziua nuntii tale, asezandu-va in cea mai potrivita lumina.

5. Implicarea  mea este totala si tocmai din acest motiv odata cu semnarea contractului vei primi o brosura ce contine experienta mea acumulata in ani de munca ce te va ajuta in organizarea programului din ziua nuntii.

6. Garantez ca cel  tarziu a treia zi dupa eveniment vei avea un preview al desfasurarii evenimentului.

7. Te asigur ca tinuta mea pe parcursul evenimentului va fi una decenta.

8. Garantez Backup-ul fotografiilor in termen de 6 luni de la predarea lor.

9. Garantez prezenta personala ca fotograf pe tot parcursul evenimentului incepand de la pregatiri si pana la aruncatul buchetului.

10. Toate aceste garantii sunt oferite in contractul pe care il vom semna.

Iti ofer aceste motive si garantii pentru ca ma simt in siguranta si am incredere in serviciul de fotografie de  eveniment pe care il ofer.

Daca ceva ma face sa tresar, sa simt…. Fotografiez!

Datoria mea, ca fotograf de nuntă, este să fiu atent la detalii, iar tie nu iti ramane decat sa te bucuri si sa savurezi din plin ziua nuntii tale

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Andreea si Andrei Sedinta Foto Afterwedding – un moment aparte

Daca ar fi sa aleg a vorbi despre nunta lor, as alege sa vorbesc altfel, pentru ca nunta lor a fost altfel. As alege sa  vorbesc prin fotografii de nunta, imagini care  pot descrie cat mai bine starea lor de spirit. Culorile imbraca amintirile in imagini de suflet, iar  pentru Andreea si Andrei sedinta foto

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Scroll to Top