Florina si Alex. O nunta cu rafinament si eleganta

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Când te gândești la o nuntă la care ai participat, sigur îți vin în minte câteva cuvinte care o descriu. Ca fotograf de nuntă poți fii sigur că voi ști din prima secundă cum să îți descriu fiecare nuntă la care am fost.

Iar despre nunta Florinei și a lui Alex pot să spun așa: simplitate, rafinament și eleganță. 

Datoria mea, ca fotograf de nuntă, este să fiu atent la detalii. La acele detalii care definesc cuplul care se căsătorește. 

De ce sunt importante toate aceste detalii, mai ales în cazul Florinei și a lui Alex? Pentru că rezultatul pregătirii lor minuțioase timp de doi ani trebuie să rămână o amintire frumoasă și bine surprinsă. Asta face un fotograf de nuntă – surprinde într-o imagine momentele care le vor aminti peste ani de această zi specială: zâmbetul ei drăgăstos, îmbrățișarea lui atentă și tandră, rochia perfectă, prietenii care i-au însoțit permanent, grija nașei pentru fina ei, umorul celor doi, emoția și bucuria părinților și a bunicilor (neprețuite!!), chiar și personalizarea atentă a obiectelor. 

Pe lângă faptul că au fost foarte minuțioși și riguroși în planificarea nunții (care a ieșit super!), Florina și Alex nu au uitat să se bucure de fiecare clipă a acelei zile. Au fost relaxați și degajați (consecință a planificării minuțioase) și au răspândit starea de bine printre toți invitații lor. Și printre fotografi. 🙂 

Dacă ar fi să îți dau un sfat, viitor mire sau mireasă, acesta ar fi: planifică, gândește-te, răzgândește-te, stresează-te, îngrijorează-te ….dar când a sosit ziua nunții, uită de tot și de toate. Împarte sarcinile din ziua nunții celor din familie, iar tu bucură-te de fiecare moment. Pentru că este unic.

Mai este un aspect important. Responsabilitatea mea, fotograful, este să surprind fiecare emoție și fiecare tresărire de inimă. Dacă de fiecare dată când vor revedea fotografiile de nuntă și vor retrăi aceleași emoții, înseamnă că misiunea mea a fost îndeplinită.

Imaginați-vă peste câțiva ani buni, răsfoind albumul de nuntă. Ce poate fi mai frumos decât să auziți o voce cristalină exclamând: „Mami, tati, ce nuntă frumoasă ați avut!”

Mulți ani fericiți împreună, Florina și Alex! Vă mulțumim că ne-ați ales să vă însoțim în această zi specială. Sper să ne revedem cât de curând! Poate….la botez 🙂 Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Andreea si Andrei Sedinta Foto Afterwedding – un moment aparte

Daca ar fi sa aleg a vorbi despre nunta lor, as alege sa vorbesc altfel, pentru ca nunta lor a fost altfel. As alege sa  vorbesc prin fotografii de nunta, imagini care  pot descrie cat mai bine starea lor de spirit. Culorile imbraca amintirile in imagini de suflet, iar  pentru Andreea si Andrei sedinta foto

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Scroll to Top