Fotograf – Prieten ?!

Exista diferenta intre a fotografia o nunta si a deveni prieteni cu mirii?! As putea sa va spun ca nu este cale lunga, atunci cand se aliniaza astrele.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Exista diferenta intre a fotografia o nunta si a deveni prieteni  cu mirii?! As putea sa va spun ca nu este cale lunga, atunci cand se aliniaza astrele.

M-am hotarat sa public articolul pe blog dupa ce au trecut doi ani de la nunta lor si noi inca pastram legatura. Da, o spun din toata inima, imi sunt tare dragi. Sunt genul acela de oameni,calzi, plini de veselie pe care ti-ai dori sa ii fotografizezi intr-una.

Zilele trecute ne-am revazut cu ei in Constanta si am depanat amintiri , am ras si ne-am simtit bine. Sedinta afterwedding am ales sa fie la mare, pentru ca i-am simtit ca fiind genul de indragostiti romantici. Astazi am aruncat din nou o privire peste imaginile de la sedinta foto afterwedding gandindu-ma ca din toamna se vor muta din nou in Galati si sunt sigur ca vor fi multe monente frumoase.

Va las sa zaboviti privind imaginile de la sedinta afterwedding.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Andreea si Andrei Sedinta Foto Afterwedding – un moment aparte

Daca ar fi sa aleg a vorbi despre nunta lor, as alege sa vorbesc altfel, pentru ca nunta lor a fost altfel. As alege sa  vorbesc prin fotografii de nunta, imagini care  pot descrie cat mai bine starea lor de spirit. Culorile imbraca amintirile in imagini de suflet, iar  pentru Andreea si Andrei sedinta foto

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Scroll to Top