Întrebări frecvente

Da, absolut toate imaginile pe care le veti primi vor fi editate. Editarea se va rezuma la lumina, contrast, culoare si dimensiuni (crop). Retusam inclusiv textura pielii, insa doar acolo unde vom considera ca este cazul.

Vom fi prezenti incepand de la pregatirile mirelui si pana la finalul petrecerii, dar nu mai mult de ora 5 AM a doua zi.

Numarul fotografiilor livrate difera in functie de tipul evenimentului, dinamica acestuia, numarul de invitati,samd. In general la o nunta predau intre 800 si 1200 de imagini iar la un botez intre 400 si 600.

90 de zile, insa este posibil si mai devreme de termenul prevazut de contract.

Desigur! El este prezent la toate evenimentele unde eu fotografiez. Asistentul nu are rol de al doilea fotograf, asistentul este acolo sa-mi ofere o mâna de ajutor. Asistentul are grija de echipamentele mele, aseaza lumina la biserica sau in orice alt moment din timpul nuntii, mai exact el face tot ce este necesar pentru a-mi usura munca si astfel eu pot fi cat mai creativ.

Toate materialele livrate vor fi la rezolutie de print si nu vor avea logo-ul nostru pe ele.

In principiu, da! Exceptie fac zilele de sambata si duminica. Chiar recomandam ca oficierea cunniei civile sa se petreaca inainte de ziua nuntii. Ideea e sa fim liberi in acea zi si la acea ora

Albumul prezentat conţine 53 de imagini. Stim ca iti doresti un album cu maxim 60-70 de imagini. Simplitatea si eleganta nu va fi un trend ce peste ani sa dispara.

Albumul va avea un design curat , minimalist, astfel incat fotografiile sa fie cat mai mari in pagina.

0
Nunți
0
Clienți fericiți
0
Video realizate
0
Zambete furate

Daca si tu vrei ca momentele emotionante din viata ta sa fie filmate

Scroll to Top